About

  VIA TAMARA

Wie ben ik?

 

Alles wat ik hier op zou antwoorden gaat over de buitenkant. Wie ik echt ben? Het voelt ongemakkelijk om hier een eerlijk antwoord op te geven, maar ik doe het toch. Wie ik werkelijk ben is onuitputtelijke energie, de bron, dat wat geen begin heeft en geen eind, niks nodig heeft, maar altijd IS, noem het onvoorwaardelijke liefde.

Over degene die heel lang moeite heeft gehad hier voor uit te komen en dit te geloven, kan ik ook wat vertellen, maar het is niet wie ik werkelijk ben.

 

Mijn naam is Tamara en al 49 jaar op deze aarde, vissen van sterrenbeeld, varken in de Chineze astrologie, 11 in de numerologie en Witte tovenaar volgens de Tzolkin en een generating manifestor volgens Human design. Dit tezamen geeft mij de kenmerken van een gevoelig persoon met de gave om voorbij het menselijke te kijken. Altijd op zoek naar de diepere lagen en betekenis van het leven met een natuurlijke drang te helpen. Ik pas mij gemakkelijk aan in verschillende omstandigheden, ik heb een rijke verbeelding, ben intuïtief, levenslustig, creatief, zoals ieder mens spiritueel, hou van reizen en de natuur, een goed boek, muziek, dansen, mooi gesprek, samenzijn met familie en vrienden, loltrappen en op zijn tijd een mooi glas wijn.

Ik mag mezelf al 22 jaar moeder noemen van Dano en al 18 jaar van Vigo. Van het moederschap heb ik alleen maar mogen genieten en leren. Ik heb hierin niet hele grote uitdagingen gehad. Deze waren er wel genoeg tijdens mijn jonge leven en brachten mij naar mijn innerlijke zoektocht, waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik kan niet anders dan alles wat ik heb mogen leren, doorgeven aan een ieder die er voor open staat om te groeien en te bloeien en de wens heeft om de mooiste versie van zichzelf te zijn.

 

Mijn werkwijze is eenvoudig en to the point. We geloven wie we denken dat we zijn, maar we zijn veel meer. Ik help je graag herinneren wie je echt bent.

 

Ik help kinderen en volwassenen dmv o.a energetisch behandelingen (Malva) en coaching terug te gaan naar de kern van het zgn probleem. Deze voor altijd te transformeren om weer vrij te kunnen leven.

 

Mijn inspiratiebronnen: Het leven, mijn gidsen, ACIM, Diederik Wolsak, David Hoffmeister, Mooji, Eckart Tolle, Rumi, Buddha, Abraham Hicks, Anastasia, Marianne Williamson, Byron Katie, Anthony Robbins, Steve Rother, Zhineng Qigong, Yoga, De vele seminars, workshops en opleidingen die ik heb gevolgd en waarschijnlijk jij en nog veel meer.


Al vanaf 2008 begeleid ik de Safe talks op scholen in het programma van Safe school www.stichtingsafeschool.nl

Als ik de Safe Talk start lijkt het wel of ik in een soort flow terecht kom waar alles is. Op de een of andere manier voel ik aan waar ik moet zijn en wat ik moet zeggen. Al vele emmertjes zijn hierdoor geleegd. Na een training in Frankrijk van Diederik Wolsak waar het 6 stappenproces wordt gebruikt, weet ik nu zeker dat dit is wat ik nog miste, het stukje heling.

Hier een filmpje van de 6 stappen door Diederik Wolsak die ik o.a gebruik in de sessie, Healing circle en Safe talk.

 

 

 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!